Domy Seniora

cena

Dom Seniora Paraiso

Mapka województw

informacje Piwniczna-Zdrój

Serwisy partnerskie

Piwniczna-Zdrój Noclegi Piwniczna-Zdrój Przedszkola spa Piwniczna-Zdrój

Sanatorium Uzdrowiskowe Limba

Ten obiekt ma jeszcze 9 zdjęć

Jeśli chcesz zobaczyć więcej zaloguj się przez facebooka i zobacz szczegóły oferty!

Zaloguj się przez Facebooka

Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź:

Odpowiedź
  • TAK
  • NIE
  • NIE WIEM

WYSTAWIONE OPINIE:

Ocena: 3.8 / 5 Dariusz 2016-05-28 07:22:30
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Dla "łazika" po górach piękne miejsce, można odwiedzić Muszynę, zaliczać poranne spacery.Pan Mariusz daje z siebie tyle ile "trzeba".Nie wszyscy dadzą radę na eskapady po tych górkach.
Ocena: 4.8 / 5 Stefania, Słupsk 2016-05-19 16:49:37
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Pojechałam z siostrą prywatnie. To nie był mój pierwszy pobyt w Sanatorium LIMBA i pewnie nie ostatni. Począwszy od rejestracji, po zabiegi, opiekę medyczną, wycieczki wszystko jest na wysokim poziomie. W szczególności dziękuję Pani Ani Gabryś i Pani Reni Oleksy za sympatyczne przyjęcie i miłą obsługę podczas całego pobytu. Polecam gorąco ten ośrodek osobom, które lubią spokój i pragną wypoczynku w pięknej okolicy Piwnicznej.
Stefania
Ocena: 4.6 / 5 Iwona, Kolbark 2016-05-18 15:16:17
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Po raz drugi spędziłam w Limbie 3 tygodnie. Wspaniały ośrodek, cudna okolica. Profesjonalna i przyjazna obsługa począwszy od recepcji po lekarzy, pielęgniarki, panie od zabiegów, a skończywszy na przepysznej kuchni. Kucharz cudo!!!!!!!!!. Pan Mariusz to diament w tym ośrodku. Wycieczki z nim to niezapomniane przeżycia. Zawsze serdeczny i cierpliwy. Doskonała oferta wycieczek. Tam nikt się nie nudzi. Polecam Limbę w 99%, bo 1% zostawiam na poprawę kawiarni. Powinna bardziej wychodzić naprzeciw kuracjuszom. Nie jest źle, ale powinno być lepiej-weselej. najważniejsze jest jednak towarzystwo. Pozdrawiam zatem ekipę z pokoi 76,94,14 z tego okresu. Było cudnie
Ocena: 2.9 / 5 Zbyszek, Chorzów Batory 2016-05-01 12:37:57
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
reklama zawsze troszkę ubarwia a na miejscu prawda pokazuje wszystkie niedogodności i tak;pokoje ładne można mieszkać łazienki nie przystosowane dla osób niepełnosprawnych windy mają być to plus a puki nie ma to schody w te i nazad o kuchnia i obsługa to prawdziwe arcydzieło pysznie i miluśko tak trzymać recepcja też super Panie bardzo uprzejme i pomocne okolica piękna ko-wiec super potrafi przegonić po szlakach do wiwatu a i umilić czas też potrafi w sumie piątka mocna na sześć polecam Zbyszek-kuracjusz.
Ocena: 4.6 / 5 zdzislawa, chorzow 2016-04-26 10:40:22
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
za dwa dni wyjezdzam i już mi przykro ze to musi nastapic ale na pewno wroce, obslua bardzo mila , jedzenie pyszne i dużo /nie trzeba nic dokupywać/ kuchnia bardzo przyjazna i kontaktowa z kuracjuszami, panie bardzo uprzejme i mile,p Mariusz niezastąpiony organizator imprez panie na recepcji mile szczególnie pani Ania ciepla i przyjazna osoba. w pokoju wi fi działa - wlasnie pisze opinie , coz dodac - super super super - polecam każdemu taki pobyt. jedyne sanatorium w którym człowiek czuje się jak w domu. okolica piekna , jedyny minus brak windy ale ma być już za dwa tygodnie, przyjezdzajcie bo warto.
Ocena: 4.4 / 5 Małgorzata, Wadowice 2016-04-05 11:18:08
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Właśnie wróciłam z sanatorium "Limba" i muszę powiedzieć,że jestem bardzo mile zaskoczona tym pobytem. Wyżywienie bardzo dobre i dużo, zabiegi wykonywane starannie. Bardzo miłe Panie wykonujące zabiegi. Szczególnie polecam Pana Artura Szafrana u którego miałam wykonywany masaż klasyczny.W 100% profesjonalista w swoim zawodzie.Pan Mariusz "kaowiec" to dusza tego sanatorium.Wycieczki organizuje wspaniale. Jedyny minus to.... dla kogoś, kto lubi się od czasu do czasu trochę zabawić przy muzyce ,to wieczorki organizowane przez tamtejszą kawiarnie są totalną porażką. Pani śpiewająca do tańca powinna całkowicie zrezygnować z tego zawodu. Wszyscy na turnusie zgodnie stwierdzili,że owa Pani dosłownie "męczy koty". Za grosz głosu, ani słuchu. Masakra!!!! A ogólnie rzecz biorąc to pobyt w tym sanatorium oceniam na 5 w skali 1-6. Polecam
Ocena: 2.6 / 5 Barbara, Malbork 2016-03-15 11:29:15
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
NIE WIEM
Podziękowania dla szefa kuchni kelnerek Dla Pani Reni z recepcji a szczególnie dla Pana masażysty tylko nie lekarki bo się nie interesują
Ocena: 4.1 / 5 Barbara, PŁOCK 2016-02-28 18:51:47
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Jeśli komuś zależy na leczeniu i wypoczynku, to stanowczo polecam. Baza noclegowo-wypadowa, super. Zabiegi ok. Z obsługi najmocniejszą stroną jest Pan Mariusz - przewodnik, Pani Ania Gabryś z recepcji oraz Szef kuchni. Pan Mariusz spokojem, klasą, cierpliwością oraz swoim zaangażowaniem zasługuje na wyróżnienie. Pani Ania- super miła obsługa wszystkich marudzących, natomiast kucharz to magik, zmieścić się w takiej kasie........szacun. Basia z Płocka
Ocena: 4 / 5 Zadowolona, Małopolska 2015-10-13 15:26:07
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Z całego serca polecam, ale nie osobom, które za fundusze z NFZ oczekują standardu jak w luksusowym hotelu, preferują popularne kurorty i wolą siedzenie w kafejkach czy tłok na Krupówkach niż spacery po mniejszych czy większych górach i swojską zabawę przy ognisku z góralami. Piwniczna to nie stolica, więć warszawiacy i miłośnicy Krynicy, Ciechocinka czy Zakopanego niech się tu lepiej nie wybierają, żeby nie psuć opinii całkiem dobremu sanatorium i porządnym ludziom, którzy - jak każdy - maja lepsze i gorsze dni. A Wi-fi u mnw pokoju działa cały czas, jak trzeba. TV - fakt, drogo, ale skoro mnie z Małopolski stać, to tym bardziej ktos z Warszawy nie powinien narzekać. Zawsze można skorzystać z odbiornika na korzytarzu. Poza tym, czy na czas kuracji nie lepiej zmienić nieco swoje przyzwyczajenia, oderwać się od codzienności, nie słuchać dołujących wiadomości, nie oglądać seriali, które i tak na okrągło są powtarzane, odłożyć w kąt laptop czy komórkę? Czyż nie lepiej sie wyciszyć (albo czasem wyszaleć w tańcu), poczytać książkę, pokontemplować przyrodę przy okazji zwiedzania bliższej i dalszej okolicy, zastanowić się nad sobą....? Myślę , że dla współczesnego człowieka właśnie trzy tygodnie w oderwaniu od cywilizacji byłoby najlepszą kuracją. Limba wprawdzie nie ma w ofercie takiej ekstremalnej kuracji , ale wachlarz zabiegów jest dość szeroki. A w miasteczku - 10 - 15 min. spacerkiem - cukiernie, w tym jedna z przepysznymi lodami.
Fakt - brak wind to poważne utrudnienie dla osób w podeszłym wieku i z poważnymi uszkodzeniami narządu ruchu, jednak na ich miejscu pretensji nie kierowałabym do pracowników Limby, a do do NFZ, które takim pacjentom powinno przydzielić odpowiadające ich potrzebom sanatorium.
Wszystkim narzekającym życzę, by zastanowili się, po co naprawdę przyjechali (zostali skierowani) do sanatorium i nauczyli się dostrzegać szklankę do połowy pełną ( a nie od połowy pustą). Personelowi zaś, zwłaszcza osobom odpowiedzialnym za zabiegi (do mnie się uśmiechają - może dlatego, że ja do nich też) życzę zadowolonych pacjentów, którzy przyjeżdżają do Limby na kurację, a nie głównie w celach rozrywkowych.
Ocena: 3.2 / 5 Ewa, Warszawa 2015-10-04 00:26:45
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
NIE
Pierwszym i najwazniejszym atutem Limby jest przewodnik pan Mariusz - duza wiedza i ciekawy przekaz, drugim atutem jest wyzywienie, jest naprawde smaczne i urozmaicone przy ponoc niewielkich srodkach. Natomiast minusem jest brak windy, duza odleglosc od pijalnii, co w wielu przypadkach utrudnia wskazane i uzasadnione picie unikalnej i zdrowej wody Piwniczanki, male pokoje, malo miejsca na rozlozenie ubran, kosmetykow, a zwlaszcza jest to niemozliwe w bardzo malej lazience, telewizory za wysoka oplata (w wielu sanatoriach sa w wyposazeniu pokoju), a zdjecia na stronie internetowej mylace, przedstawiaja pokoje dla osob przyjezdzajacych prywatnie. Mialabym rowniez zastrzezenia do osob (pan) obslugujacych zabiegi - srednio mile, wrecz sluzbowe. Byloby duzo przyjemniej gdyby zdobyly sie na jakis usmiech lub uprzejme i zachecajace slowo w stosunku do kuracjuszy. Jeszcze wazna i istotna rzecz, o ktora dopytywalam dwa razy dzwoniac przed przyjazem, jak rowniez zaraz po przyjezdzie, czy osoby sa dobierane wiekowo, otrzymalam twierdzaca odpowiedz, co w wielu przypadkach bylo asolutnie nieprawdziwe i nietrafione, 44latka dobrana z 55latka, 70latek z 55latkiem, byla masa takich przypadkow, mam wrazenie, ze ta kwestia jest kompletnie obojetna paniom w recepcji, daja jak leci...poza tym ich uprzejmosc tez pozostawia wiele do zyczenia. Kawiarnia slaba, czynna od 17, a w rzeczywistosci od 18, bez pomyslu, ze wzgledu na to, ze wszystkie sklepy, cukiernie sa mocno oddalone gdyby byly tam jakies ciastka, napewno cieszylaby sie wiekszym powodzeniem. WiFi to kpina, na 2 pietrze w bud.B kompletnie nie dziala, zrywa polaczenie. Limba broni sie tym, ze lezy w pieknej okolicy, ale to, ze jest jedynym sanatorium w Piwnicznej Zdroj i nie ma konkurencji, to kiepsko
Ocena: 4.3 / 5 Ewa, województwo lubelskie 2015-09-14 22:01:58
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Polecam pobyt w sanatorium Limba w Piwnicznej Zdroju. Okolica piękna, super atmosfera, bardzo mili ludzie, wspaniała organizacja czasu wolnego (dzięki p. Mariuszowi). Wspaniałe wycieczki, wyjazdy, ognisko, spacery po Piwnicznej, opowieści, humor, pełny profesjonalizm- to wszystko prezentował p.Mariusz- nasz wspaniały przewodnik. Bardzo miła obsługa osób świadczących zabiegi. Kuchnia pozytywna. Pogoda super- warto poznać okolice, te wspaniałe "górki".
Polecam pobyt w tym miejscu. Chętnie tam kiedyś wrócę.
Ocena: 4.6 / 5 Małgorzata , Dabek 2015-09-09 21:35:48
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Pierwszy raz w Limbie i same ochy i achy :) Wszystko tu gra , kuchnia przepyszna , obsługa miła i usmiechnięta no i gwóźdź sanatorium Pan Mariusz , człowiek na własciwym miejscu , pasjonat !!!!! Dzieki niemu mozna było stracić poczucie czasu i kilka kilogramów wspinajac sie na szczyty :) Wszystkim goraco polecam i chetnie pojechałabym tam raz jeszcze , cudowne miejsce i wspaniali ludzie , pogoda też była cudna :) Pozdrawiam całą Limbę
Ocena: 4.4 / 5 Monika, Słupsk 2015-07-04 12:10:30
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Byłam drugi raz skierowana do "LIMBY" i wcale nie żałuję, a wręcz dziękuję. Obsługa całościowa bez zastrzeżeń, wręcz podziwiam, że ogarniają to wszystko. Jedzonko bardzo smakowało i było czasami aż za nadto, Kuchnia nie dała nam schudnąć, mimo diety, o co by się nie poprosiło zawsze była dokładka. Panie sprzątające - super, Panie pielęgniarki - też zawsze uśmiechnięte, a Pan Mariusz - przewodnik - nie raz dał nam wycisk po górach, ale za to był chwalony. Ogólnie rzecz biorąc wspaniała atmosfera, troska o sanatoriusza - szczerze, jak będzie mieli możliwość - nie wahajcie się, polecam. Widoki przepiękne - nie do opowiedzenia - jak ktoś chce ciszy i spokoju - jak najbardziej.
Ocena: 2.3 / 5 iza, gdynia 2014-08-18 19:17:31
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
NIE
Zdecydowanie ni polecam, zwłaszcza dla osób z problemami w chodzeniu
Ocena: 4.4 / 5 Bożena, Kielce 2014-03-30 21:34:19
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Byłam pierwszy raz w sanatorium i jechałam z wielkim niepokojem jak to będzie. Było wspaniale i to przede wszystkim dzięki wspaniałemu P. Mariuszowi, który fantastycznie organizował czas popołudniu i robił długie wycieczki po okolicy po górach. Życzyłabym sobie aby we wszystkich sanatoriach w Polsce był ktoś taki i wtedy na pewno nikt by nie miała czasu na nudę. Jedynym felerem obiektu Limba jest to że nie ma windy,jest bardzo trudno wciągnąć na piętro ciężką walizkę, a przecież tam przyjeżdżają ludzie chorzy i jest to problem.
Ocena: 5 / 5 Barbara, Krysik 2014-01-09 06:25:26
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Super organizacja wycieczki,ogniska,itp pokoiki z łazienkami wi-fi,telewizor po prostu wszystko super jestem zdziwiona że na NFZ można tak dobrze być obsłużonym z czystym sumieniem bardzo polecam
Ocena: 4.2 / 5 Paweł 2013-11-06 20:16:57
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Jestem bardzo zadowolony z pobytu. Przewodnik pan Mariusz w sposób profesjonalny organizuje atrakcyjne wycieczki po okolicach, baza zabiegowa bardzo dobra . Panie obsługujące zabiegi bardzo sympatyczne i bardzo życzliwe. Jedzenie wspaniałe, dużo i smacznie. To naprawdę niezapomniany pobyt. Polecam wszystkim .
Ocena: 4.4 / 5 Leszek, Janow Podlaski 2013-03-25 15:13:19
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Bardzo jest przyjemnie i wesoło, obsługa mila, wyżwienie wspaniałe jak również przewodnik oprowadzajacy okolice Piwnicznej super jest. Byłem luty marzec 2013 r. choć zima , ale bardzo fajnie było, pogoda dopisała bardzo.
Pozdrowienia dla kuracjuszy z tego turnusu i osób którzy dbaja o nas w Limbie
Leszek
Ocena: 4.6 / 5 Teresa, Zielona Góra 2013-01-27 22:57:08
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
To nie był mój pierwszy pobyt w sanatorium. Z czystym sumieniem mogę polecić ten obiekt wszystkim miłośnikom gór. Piękne widoki ze stłowki i sali gimnastycznej.Zyczliwość dla kuracjuszy, miła obsługa, dużo atrakcji organizowanych przez cierpliwego i sympatycznego pana Mariusza; wycieczki po okolicy , odwiedziny w Ośrodku Rekolekcyjno-Misyjnym SMA , miejscowym Muzeum, wycieczki wyjazdowe /m.in. termy na Słowacji i Węgrzech/ występ miejscowego zespołu Dolina Popradu i wspólne z nimi kolędowanie, ognisko z muzyką na żywo, spotkanie z miejscową poetką Panią Barbarą Paluch. Narciarze korzystali z okolicznych stoków. Chętni mogli oglądać koncerty , które były w kosciele. Wieczorem można potańczyć w kawiarni obok recepcji. Miałam szczęście też spotkać ludzi mądrych , dowcipnych, do tańca i do różańca i dzieki nim wspominam pobyt w Limbie jako bardzo udany. Baza zabiegowa dobra, łącznie z borowinami. Jedyny mankament to taki , że Pijalnia wody znajduje się daleko od Limby, dla starszych kuracjuszy chodzenie po wodę było zbyt wielkim wysiłkiem i rezygnowali z picia wspaniałej Piwniczanki. A może tak Dyrekcja zorganizowałaby dowóz wody w baniakach chociaż w okresie zimowym?
Ocena: 4.5 / 5 Grażyna, Pruszków 2012-11-26 22:32:17
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Swietne Sanatorium .Obsługa ,zabiegi,wyżywienie ,wszystko "super"Doskonałe towarzystwo .A nie był to moj pierwszy pobyt w Sanatorium. Mogę napisać tylko tyle że jak ktoś był po raz pierwszy to zaczynał z górnej pólki. Doskonały Pan Mariusz-wielki szacun dla pasji i za zaangażowanie.Pozdrawiam wszystkich z turnusu sanatoryjnego 18.10.2012-8.11.2012,oraz podziękowania dla calej " załogi .
Ocena: 4.1 / 5 Maria z województwa opolskiego, Otmuchow 2012-11-26 19:54:18
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Byłam już kilka razy w sanatorium, ale z tego pobytu jestem bardzo zadowolona. Trzeba przyznać ,że pod każdym względem to sanatorium wiedzie prym. Pogoda nam dopisała( bardzo słoneczna), wycieczki i krajobrazy śliczne( dzięki panu Mariuszowi),obsługa bardzo miła, zabiegi bardzo dobre, wyżywienie wyśmienite, towarzystwo doborowe. Tylko życzyć sobie dalszych takich skierowań. Pozdrawiam całą załogę z LIMBY
Ocena: 3.7 / 5 jola podlejska, katowice 2012-05-29 07:43:34
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Jestem bardzo zadowolona z pobytu. To naprawdę wspaniała i skuteczna rehabilitacja mojego organizmu. Przewodnik pan Mariusz w sposób profesjonalny organizuje atrakcyjne wycieczki po okolicach.baza zabiegowa bardzo dobra . Podejście pana ordynatora do kuracjusza rewelacyjne i konkretne. Panie obsługujące zabiegi bardzo sympatyczne i bardzo życzliwe. To naprawdę niezapomniany pobyt. Polecam wszystkim którzy chcą zregenerować siły i poznać piękno ziemi nowosądeckiej.
Ocena: 4.4 / 5 Alicja, Świdnik 2011-11-30 09:13:03
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Ktoś,kto lubi spokój i potrzebuje wyciszenia-odnajdzie to właśnie tam.
Wycieczki i różne rozrywki,też jak najbardziej.
Personel i kuchnia-wspaniałe.
Przewodnik-Pan Mariusz duszą tego sanatorium.
Każda prośba nie pozostała bez echa.
Osobiście chciałabym (jeśli dostanę skierowanie)powrócić tam jeszcze raz.
Pozdrowionka dla wszystkich pracowników ,,LIMBY,,
Alicja

Oceny standard według kryteriów

1 2 3 4 5 nie dotyczy
Pokoje
Obsługa
Łazienki
Wyżywienie
Stosunek jakości do ceny
Zgodność z ofertą w internecie
Lokalizacja
Jakość opieki medycznej
Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Czy poleciłbyś ten obiekt?

TAK NIE NIE WIEM
Odpowiedź

Data pobytu

od:
do:

Dodatkowe uwagi

dodaj komentarz i zarejestruj mnie

Imię: *
Miasto: *
e-mail: *
hasło: *
Powtórz hasło: *

Twoja opinia zostanie dodana po aktywacji konta. Na podany adres e-mail zostanie wysłany link z kluczem aktywującym konto, na który należy kliknąć.

mam już konto w Portalu dodaj komentarz i zaloguj mnie

kod z obrazka: Jeżeli nie widzisz tego obrazka kliknij odśwież i spróbuj ponownie *

Akceptuję regulamin

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych (rozwiń)

Ostatnio dodane

Dom Seniora JURA

Ocena 0/5

Gulzów

więcej

Dom św. Barbary

Ocena 0/5

Kleszczów

więcej

© Copyright by domyseniora.pl