Domy Seniora

cena

Mapka województw

informacje Piwniczna-Zdrój

Serwisy partnerskie

Piwniczna-Zdrój Noclegi Piwniczna-Zdrój Przedszkola spa Piwniczna-Zdrój

Sanatorium Uzdrowiskowe LIMBA

Ten obiekt ma jeszcze 9 zdjęć

Jeśli chcesz zobaczyć więcej zaloguj się przez facebooka i zobacz szczegóły oferty!

Zaloguj się przez Facebooka

Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź:

Odpowiedź
  • TAK
  • NIE
  • NIE WIEM

WYSTAWIONE OPINIE:

Ocena: 2.3 / 5 iza, gdynia 2014-08-18 19:17:31
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
NIE
Zdecydowanie ni polecam, zwłaszcza dla osób z problemami w chodzeniu
Ocena: 4.4 / 5 Bożena, Kielce 2014-03-30 21:34:19
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Byłam pierwszy raz w sanatorium i jechałam z wielkim niepokojem jak to będzie. Było wspaniale i to przede wszystkim dzięki wspaniałemu P. Mariuszowi, który fantastycznie organizował czas popołudniu i robił długie wycieczki po okolicy po górach. Życzyłabym sobie aby we wszystkich sanatoriach w Polsce był ktoś taki i wtedy na pewno nikt by nie miała czasu na nudę. Jedynym felerem obiektu Limba jest to że nie ma windy,jest bardzo trudno wciągnąć na piętro ciężką walizkę, a przecież tam przyjeżdżają ludzie chorzy i jest to problem.
Ocena: 5 / 5 Barbara, Krysik 2014-01-09 06:25:26
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Super organizacja wycieczki,ogniska,itp pokoiki z łazienkami wi-fi,telewizor po prostu wszystko super jestem zdziwiona że na NFZ można tak dobrze być obsłużonym z czystym sumieniem bardzo polecam
Ocena: 4.2 / 5 Paweł 2013-11-06 20:16:57
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Jestem bardzo zadowolony z pobytu. Przewodnik pan Mariusz w sposób profesjonalny organizuje atrakcyjne wycieczki po okolicach, baza zabiegowa bardzo dobra . Panie obsługujące zabiegi bardzo sympatyczne i bardzo życzliwe. Jedzenie wspaniałe, dużo i smacznie. To naprawdę niezapomniany pobyt. Polecam wszystkim .
Ocena: 4.4 / 5 Leszek, Janow Podlaski 2013-03-25 15:13:19
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Bardzo jest przyjemnie i wesoło, obsługa mila, wyżwienie wspaniałe jak również przewodnik oprowadzajacy okolice Piwnicznej super jest. Byłem luty marzec 2013 r. choć zima , ale bardzo fajnie było, pogoda dopisała bardzo.
Pozdrowienia dla kuracjuszy z tego turnusu i osób którzy dbaja o nas w Limbie
Leszek
Ocena: 4.6 / 5 Teresa, Zielona Góra 2013-01-27 22:57:08
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
To nie był mój pierwszy pobyt w sanatorium. Z czystym sumieniem mogę polecić ten obiekt wszystkim miłośnikom gór. Piękne widoki ze stłowki i sali gimnastycznej.Zyczliwość dla kuracjuszy, miła obsługa, dużo atrakcji organizowanych przez cierpliwego i sympatycznego pana Mariusza; wycieczki po okolicy , odwiedziny w Ośrodku Rekolekcyjno-Misyjnym SMA , miejscowym Muzeum, wycieczki wyjazdowe /m.in. termy na Słowacji i Węgrzech/ występ miejscowego zespołu Dolina Popradu i wspólne z nimi kolędowanie, ognisko z muzyką na żywo, spotkanie z miejscową poetką Panią Barbarą Paluch. Narciarze korzystali z okolicznych stoków. Chętni mogli oglądać koncerty , które były w kosciele. Wieczorem można potańczyć w kawiarni obok recepcji. Miałam szczęście też spotkać ludzi mądrych , dowcipnych, do tańca i do różańca i dzieki nim wspominam pobyt w Limbie jako bardzo udany. Baza zabiegowa dobra, łącznie z borowinami. Jedyny mankament to taki , że Pijalnia wody znajduje się daleko od Limby, dla starszych kuracjuszy chodzenie po wodę było zbyt wielkim wysiłkiem i rezygnowali z picia wspaniałej Piwniczanki. A może tak Dyrekcja zorganizowałaby dowóz wody w baniakach chociaż w okresie zimowym?
Ocena: 4.5 / 5 Grażyna, Pruszków 2012-11-26 22:32:17
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Swietne Sanatorium .Obsługa ,zabiegi,wyżywienie ,wszystko "super"Doskonałe towarzystwo .A nie był to moj pierwszy pobyt w Sanatorium. Mogę napisać tylko tyle że jak ktoś był po raz pierwszy to zaczynał z górnej pólki. Doskonały Pan Mariusz-wielki szacun dla pasji i za zaangażowanie.Pozdrawiam wszystkich z turnusu sanatoryjnego 18.10.2012-8.11.2012,oraz podziękowania dla calej " załogi .
Ocena: 4.1 / 5 Maria z województwa opolskiego, Otmuchow 2012-11-26 19:54:18
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Byłam już kilka razy w sanatorium, ale z tego pobytu jestem bardzo zadowolona. Trzeba przyznać ,że pod każdym względem to sanatorium wiedzie prym. Pogoda nam dopisała( bardzo słoneczna), wycieczki i krajobrazy śliczne( dzięki panu Mariuszowi),obsługa bardzo miła, zabiegi bardzo dobre, wyżywienie wyśmienite, towarzystwo doborowe. Tylko życzyć sobie dalszych takich skierowań. Pozdrawiam całą załogę z LIMBY
Ocena: 3.7 / 5 jola podlejska, katowice 2012-05-29 07:43:34
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Jestem bardzo zadowolona z pobytu. To naprawdę wspaniała i skuteczna rehabilitacja mojego organizmu. Przewodnik pan Mariusz w sposób profesjonalny organizuje atrakcyjne wycieczki po okolicach.baza zabiegowa bardzo dobra . Podejście pana ordynatora do kuracjusza rewelacyjne i konkretne. Panie obsługujące zabiegi bardzo sympatyczne i bardzo życzliwe. To naprawdę niezapomniany pobyt. Polecam wszystkim którzy chcą zregenerować siły i poznać piękno ziemi nowosądeckiej.
Ocena: 4.4 / 5 Alicja, Świdnik 2011-11-30 09:13:03
Pokoje

Obsługa

Łazienki

Wyżywienie

Stosunek jakości do ceny

Zgodność z ofertą w internecie

Lokalizacja

Jakość opieki medycznej

Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Odpowiedź

Odpowiedź
TAK
Ktoś,kto lubi spokój i potrzebuje wyciszenia-odnajdzie to właśnie tam.
Wycieczki i różne rozrywki,też jak najbardziej.
Personel i kuchnia-wspaniałe.
Przewodnik-Pan Mariusz duszą tego sanatorium.
Każda prośba nie pozostała bez echa.
Osobiście chciałabym (jeśli dostanę skierowanie)powrócić tam jeszcze raz.
Pozdrowionka dla wszystkich pracowników ,,LIMBY,,
Alicja

Oceny standard według kryteriów

1 2 3 4 5 nie dotyczy
Pokoje
Obsługa
Łazienki
Wyżywienie
Stosunek jakości do ceny
Zgodność z ofertą w internecie
Lokalizacja
Jakość opieki medycznej
Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych

Czy poleciłbyś ten obiekt?

TAK NIE NIE WIEM
Odpowiedź

Data pobytu

od:
do:

Dodatkowe uwagi

dodaj komentarz i zarejestruj mnie

Imię: *
Miasto: *
e-mail: *
hasło: *
Powtórz hasło: *

Twoja opinia zostanie dodana po aktywacji konta. Na podany adres e-mail zostanie wysłany link z kluczem aktywującym konto, na który należy kliknąć.

mam już konto w Portalu dodaj komentarz i zaloguj mnie

kod z obrazka: Jeżeli nie widzisz tego obrazka kliknij odśwież i spróbuj ponownie *

Akceptuję regulamin

Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych (rozwiń)

Ostatnio dodane

Rodzinny Dom Opieki Paw

Ocena 5/5

Stare Żukowice

więcej

Dom Opieki nad osobami...

Ocena 0/5

Sosnowiec

więcej

© Copyright by domyseniora.pl