Dom Seniora  Willa Klon woj.zachodniopomorskie

Dom Seniora Willa Klon woj.zachodniopomorskie (Szczecin)

Opinie (11)

Dodaj opinię
Ocena na podstawie
11 Opinii
5/5

Poszczególne oceny:

  • Pokoje
  • Obsługa
  • Łazienki
  • Wyżywienie
  • Stosunek jakości do ceny
  • Zgodność z ofertą w internecie
  • Lokalizacja
  • Jakość opieki medycznej
  • Przystosowanie dla osób niepełnosprawnych
  • 2022-04-12 18:21:58
    Piotr:
    5/5
    Zdecydowanie polecam wszystkim Dom Seniora "Willa Klon". Moja mama mieszkała tu 8 lat. Bardzo dobre warunki lokalowe, pokoje 2 osobowe z własnymi łazienkami, rodzinna atmosfera i to co najważniejsze to profesjonalny i cierpliwy personel.
  • 2021-12-11 17:09:35
    Agnieszka:
    5/5
    Latem byłam z przyjaciółką odwiedzić jej mamę, która przebywa od kilku lat w tym domu opieki. Bardzo miłe miejsce, dużo serdeczności od personelu dla pensjonariuszy, bardzo dobrą opieką. Czysto i ładnie. Agnieszka
  • 2021-12-11 13:36:25
    Beata:
    5/5
    Bardzo mile i profesjonalne podejście do osób starszych. Jest tu bardzo czysto i czuje się atmosferę domu rodzinnego. Jest tez bardzo dobry i szybki kontakt z właścicielka jeśli ma się jakieś pytania. Personel podchodzi do osob starszych...
  • 2019-06-18 09:24:15
    Beata:
    5/5
    Mamma bardzo dobrze sie czuje w wilii Klon. Ona jest zadowolona i usmiechnieta, zawsze czysta z pomalowanymi paznokciami. Mila i zaangazowana obsluga💕. Polecam
  • 2018-08-18 13:56:31
    Elzbieta:
    5/5
    Wspaniała, pomocna i wyrozumiała opieka. Piękny dom i cudowna atmosfera.
  • 2016-11-15 13:33:18
    Beata:
    5/5
    Wspaniała opieka. Właściciele z troską podchodzą do podopiecznych . Zawsze gotowi na wizyty lekarza lub zawiezienie podopiecznych do przychodni. Polecam jak najbardziej. Piękny rodzinny dom i miła opieka.
  • 2015-12-10 15:45:39
    Maria:
    5/5
    cyt. ... tu odzyskuję wiarę w swe siły, tutaj ból jest mniejszy, sens życia ważniejszy... ( Maria 92 lata )
  • Paulina
    2014-01-29 11:56:21
    Paulina:
    4.7/5
    DODATKOWO BARDZO SERDECZNY I MIŁY PERSONEL
  • 2013-09-04 11:33:59
    irena:
    5/5
    Bardzo sympatyczni właściciele, opieka super,atmosfera jak w rodzinie, bardzo polecam ten dom. Moja mama była bardzo zadowolona i szczęśliwa w tym domu.
  • 2013-06-04 15:08:04
    Anna:
    5/5
    Bez wahania polecam wszystkim seniorom ten pełen rodzinnego ciepła i cudownej opieki Dom. Tu każdy jest otoczony należytą opieką i uwagą.
  • 2013-01-28 10:27:03
    Marek:
    4.8/5
    To wyjątkowa rodzina i wyjątkowe miejsce. Seniorów traktują jak własną rodzinę. Opieka na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim potrzebującym Seniorom "Willę Klon"